försyldning på beställning

män som hatar kvinnor är igång igen för andra gången.
vissa av favoriterna har inte sett den så jag laddade ner den så nu hlr dom/vi på att se den.
Jag gick iväg för att blogga eftersom jag inte har bloggat nå idag och inte igår kväll hlr för den delen.
Nu har Foki iaf åkt och det känns väldigt trist.
Jag har fått världens huvudvärk och börjat hosta.
försyldning på beställning kanske?
Ikv blir det garanterat att knarka huvudvärkstabletter!

 


Kommentarer
Postat av: Jimmie Edfeldt

Hoppas att du blir bättre snart då. Är ju aldrig kul att bli sjuk. Har du inga Tiffy hemma som du kan ta?

2009-09-15 @ 20:45:31
URL: http://jimmieboy.blogg.se/
Postat av: Janet

Vad tråkigt att du kmr att bli förkyld :(

Hoppas du blir bättre snart <33

2009-09-16 @ 08:08:13
URL: http://janecita.blogg.se/
Postat av: En lillasyster

Hej fina Fayi.



Jag tycker du har en superfin blogg och läser den liksom din systers. Jag tycker det är oerhört lågt och trist att folk ska ge sig på dig och samtidigt gillar de din syster. Lite dubbelmoral där tycker jag.



Att klanka ner på någon och sedan tycka om dennes syskon är väl lite lustigt? Jag menar de får ju inte din systers trevlighet mer för att de klankar ner på dig direkt.



Det är nog inte så smart att skriva något i stil med " du är inte Foki fy fan vad du är fjortis, hon är mkt bättre än dig." Fattar de inte att om de skriver något sådant dissar dig och hedrar Foki så vill nog inte Foki ha den sortens uppmärksamhet.



Min bror var i tidningen en gång och vi bor på en liknande liten ord. Alla frågade mig om det och när en sa till mig då : Din brrsa är i tidningen! Då svarade jag : Nähäääää är han, de visste jag inte. För att alla hade varit på mig hela dagen om det och jag blev lite less NEJ inte för att jag var avundsjuk men tror de inte att vi som de har tidning och att jag visste det redan för det berättade han innan att han skulle få vara med. Då sa dem till mig : du är bara avundsjuk på han. Och bla bla bla.



Man är inte avundsjuk men när folk kommer fram till en bara för att ens syskon varit känd ett tag eller som i ditt fal hela tiden så blir det tröttsamt. Det är inte för att man är avundsjuk eller för att man inte gillar sitt syskon. Det är för att man blir trött bara. Det behöver inte bero på något annat.



Klart ni som tycker i kommnetarerna att Fayi har gjort en konstig header får ju tycka det alla har rätt till en åsikt. Och nej hon hade nog inte haft den om Foki inte hade varit känd men nu har hon den för att kanske berätta om hur det är att ibland bli behandlad som ja just så som ni behandlar henne. Det är nog mkt det som menas med headern eller att hon helt enkelt vill hedra sin fina syster och kanske göra lite reklam.



Vems kulle inte vara stolt över sitt syskon om de är känd? Det var jag när min bror var i tidningen den där gången men att höra det precis varje gång på rasten eller det viskades om det på lektionerna så blev man rätt less det.



Du är jätte fin Fayi och Foki med. Jag hoppas ni försvarar varandra. Och att hon står upp för dig i allt det här. Jag menar det är ju som sagt inget du valt.



Ungefär " oj nu är min syster kän nu måste jag ta avstånd och säga upp syskonskapet med henne. Det funkar inte riktigt så.



Varför ska ni vara så elaka? Jag tror inte att alla ni är avundsjuka heller men kan ni inte formulera er åsikt annorlunda och sluta var så arg på andra angående hur de gör i sia bloggar och liknande.



Jag hejjar på dig Fayi.

2009-09-16 @ 09:30:01
Postat av: Jackie

Hello there! I read a few comments about the fuzz in Foki's blog and I felt I had to serach this one up and see what it was all about. Personally I feel that anyone who's bitching about you being Foki's sister is just completely insecure in oneself. The fact that people take the time to write disheartening comments on a cute blog as this one just proves my point. I hope you and your sister won't get devided or effected by what's going on, keep going strong sisters!



Btw, I'm not sure how good you are at spelling but I'm sure the word you're really looking for is "förkyld" with a k in the middle ;) - Hope you feel better soon too!

2009-09-16 @ 12:03:05
URL: http://jackster.blogg.se/
Postat av: Lynn

Så fin blogg! :)

2009-09-16 @ 14:58:50
URL: http://iaaahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0